3 fede playlister der pepper din træning op

Hvis du elsker at træne med musik i ørene

Hvis du elsker at træne med musik i ørene, men ikke altid er så god til at få skiftet playliste, så det ikke bare er det samme, du lytter til dag ud og dag ind, så kan du måske få lidt inspiration her. For her vil du nemlig blive præsenteret for tre super fede playlister, som kan gøre din træning endnu federe. Alle tre playlister er tilgængelige på Spotify, hvor du frit kan gå ind og streame dem, når du skal have din træning op på et helt andet niveau og have en fornyet energi.

Playliste nummer 1 – Spotify Ultimate Workout Playlist 2014

Den første playliste på listen er en populær en af slagsen. Med over 34,800 følgere vil du på ingen måde være den eneste, der giver den gas til disse fede toner.

Listen dækker over en masse blandet musik, og den er perfekt til dig, der godt kan li’ frisk pop musik og en god variation af kunstnere, når du skal træne.

De kunstnere som du vil finde på den liste er blandt andet Katy Parry, Avicii, Pitbull, Daft Punk og mange andre. Listen er dog forholdsvis kort, og den varer kun ca. 1 time og 15 minutter. Men til en god workout passer den perfekt.

Playliste nummer 2 – WORK OUT Hits

Er du mere til en længere playliste, der bare kan køre derudaf i flere timer, så er denne WORK OUT Hits playliste måske lige løsningen for dig.

Her får du næsten 6 timers musik, der passer til samtlige fitnessaktiviteter. Her får du selskab af kunstnere som Calvin Harris, Mr. Probz, Giorgio Moroder, Rune RK (med Calabria) og mange andre fede work out numre.

Der kommer også hele tiden nye numre på listen, så du skal ikke være bange for, at der ikke kommer mere end de 6 timers spilletid på listen. Den udvikler sig hele tiden.

Playliste nummer 3 – Training Hits

Med knap 3 timers spilletid er playlisten Training Hits også et godt bud. Her får du sprøde toner af bl.a. Tiesto, David Guetta, Bastille, DJ Snake og mange andre fede kunstnere. Der er også mange remix på listen, som pepper almindelige popsange op til fede trænings hits.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.