Få en personlig træner og undgå at ramme den mentale mur

Når man skal i gang med at tabe sig, så sker det for mange, at man løber hovedet mod en mental mur på et eller andet tidspunkt i forløbet. Der kommer periode, som man har svært ved at komme igennem, og er man alene, kan der være en stor risiko for, at man helt stopper med sin træning på grund af det. Derfor er det en rigtig god ide at få en personlig træner i forbindelse med et vægttab.

En personlig træner hjælper dig igennem svære periode

For med en personlig træner er du først og fremmest sikret, at du ikke er alene med dit vægttab. Der vil hele tiden være en, der interesserer sig for dig, og hvordan det går med din træning. En professionel træner har formodentlig stor erfaring med den store mentale udfordring, det er at tabe sig. Derfor kan du også være sikker på, at du nok skal komme igennem muren og ud på den anden side, hvis den skulle finde på at dukke op undervejs, med en personlig træner tilknyttet. Så overvej grundigt om det ikke ville være en god løsning for dig.

Få hjælp til at udvikle dig konstant

En træner er der ikke kun for at støtte dig, når det bliver svært. Med sådan en kan du også være sikker på hele tiden at udvikle dig, da en træner sjældent giver dig lov til at stå stille. Det får du heller ikke noget ud af. Så hvis du tager dit vægttab seriøst, og hvis du inderligt brænder efter at opnå dit mål om at smide de overflødige kilo og komme i form, kan det være den rette løsning at hyre en træner.

Er du i et fitnesscenter kan det eventuelt være, der er en eller flere trænere tilknyttet der, som du kan overveje at bruge. Du kan også vælge en udefra, hvis det er mere attraktivt for dig.

3 fordele ved at hyre en personlig træner

At opnå et varigt vægttab er for mange mennesker en utrolig svær disciplin. For enkelte personer er det lige så nemt som at klø sig selv i nakken, men det er langt fra alle, der kan klare et vægttab i første hug. Og så må man tage andre midler i brug, hvis man ikke kan hanke nok op i sig selv til at nå sit mål.

En af de ting man kan gøre, hvis man virkelig gerne vil tabe sig og holde sig nede på den vægt, man har ramt, er at hyre en personlig træner. Hvis du ikke er overbevist om, at det er vejen at gå, så er der her tre fordele ved at få en personlig coach med indover.

Få styr på din kost

Først og fremmest kan en personlig træner hjælpe dig med at få styr på kosten, som er en stor del af et succesfuldt vægttab. Så hvis du ikke selv er den store kreatør i køkkenet, så kan en personlig træner hjælpe dig med at få lavet nogle retter, der både er sunde, og som samtidig smager godt.

Få skræddersyet et træningsprogram

Udover at hjælpe dig på rette vej med kosten, så kan en træner også skræddersy dit helt eget træningsprogram til dig, som er lavet med udgangspunkt i det resultat, du ønsker i sidste ende. Det kan jo være forskelligt fra person til person.

Bliv målt og vejet fast og hold styr på udviklingen

Sidst, men ikke mindst, så får du med en personlig træner også en person, der kan holde øje med din udvikling og give dig et spark bagi, hvis du er ved falde tilbage. Du kan blive målt og vejet fast, og på den måde har du en indpisker, der rusker i dig, hvis tallene begynder at stå for stille.

En træningsmakker kan gøre hele forskellen

At gennemføre et stort vægttab alene kan være noget af en opgave. Og derfor er der også rigtig mange, der slet ikke når at komme i mål, selvom de prøver igen og igen. Hver eneste gang slår det fejl. Hvis du er en af de mennesker, der gang på gang har prøvet at sparke gang i et nyt og sundere liv, men som bare ikke har knækket koden endnu, så kan det være, at dette tip kan være med til at gøre dit næste forsøg til dit sidste.

For ved at få dig en træningsmakker, øger du chancen for at gennemføre og opnå det mål, du har sat dig. Det er bare meget nemmere at få trænet og holdt sin sunde kost ved lige, hvis man har en person, man står til ansvar overfor. Hvis man aftaler at træne fast tre gange om ugen, så nytter det ikke noget, du bare bliver hjemme på sofaen de to ud af de tre gange. For så står der en makker og venter på dig, og som regner med at du dukker op.

Det behøver ikke være en fremmed person, som du hiver ind som din træningsmakker. Det kan lige så vel være en god kammerat, en bror, en søster eller sågar en af dine forældre, hvis det fungerer for dig. Det vigtigste er bare, at vedkommende ikke er sød mod dig, da du ikke får noget ud af at blive tilgivet for at blive på sofaen.

Det skal være en, som du har respekt for, og som vil have skyldfølelse overfor, hvis du ikke overholder en aftale. Igen er det kun for dit eget bedste, da du på den måde vil blive holdt til ilden og have en langt større chance for at gennemføre dit planlagte vægttab. Så begynd at lede efter en træningsmakker allerede i dag, så i kan komme i gang med at træne så hurtigt som muligt.

Her er det fedeste halvmaraton i Danmark

For mange motionister er det som regel et mål at gennemføre et halvmaraton. Det er ikke alle, der er i stand til at gennemføre et helt maraton, men et halvmaraton er lidt nemmere at tage og føle på. Her i Danmark har vi nogle rigtig smukke ruter, som man kan vælge at kaste sig ud på, hvis man gerne vil gennemføre sådan et. Men der er alligevel et, som man ikke komme udenom, når man skal finde det absolut fedeste halvmaraton på egen grund. Og du har med garanti hørt om det før, hvis du bare har interesseret dig lidt for løb i løbet af de sidste par år.

Løb halvmaraton med Danmarks smukkeste udsigt

Det løb, der er tale om, er selvfølgelig det velomtalte Broløbet Storebælt. Der findes nok ikke nogle smukkere løb, når det gælder halvmaratons i Danmark. Hvis du aldrig før har bevæget dig ud på den rute, så kan det på det kraftigste anbefales. For mange er det lige netop det løb, der bliver det første i karrieren som løber. Det er en øjenåbner for mange, og hvorfor skal det ikke også være det løb, der bliver det første for dig?

Ruten går fra Korsør til Nyborg eller vice versa. Der er hvert år flere tusinde deltagere, og dermed er der også en rigtig god chance for at finde nogle, man kan være på linje med, hvad enten man så er professionel løber eller blot en halvtung fritidsløber som mange andre. Broløbet er for alle typer, og der er også en plads til lige netop dig. Så hvorfor ikke få den fedeste løbeoplevelse nogensinde? Kunne det lyde som noget for dig, så er det da bare med at holde øje med, hvornår løbet igen åbner op for nye deltagere.

Deltag i halvmaraton med din ven og få større chance for at gennemføre

Skal man gennemføre noget stort, så kan det for mange være fedt at have en god ven eller veninde med sig, så man sammen kan trække hinanden igennem det. Det kan eksempelvis gøre sig gældende for et vægttab eller et halvmaraton. I begge tilfælde kan der nemt opstå hårde og kritiske situationer, hvor man ved at være to har en langt større mulighed for at klare sig igennem det, end hvis man bare var sig selv. Er man alene, så skal man i hvert fald have en viljestyrke og en selvdisciplin af stål, hvis man skal komme helskindet og succesfuldt igennem.

Har du det som mål at gennemføre et halvmaraton, og træner du pt. alene, så kan du jo prøve at høre lidt rundt omkring i din familie eller vennekreds, om der ikke er en anden, der har lyst til at træne lidt med dig. At være fælles om at opnå et større mål kan også give en langt bedre sejrsfølelse i sidste ende. Man er to til at dele de nederlag, der nu engang måtte komme undervejs, men er i den grad også to til at dele de sejre, der med garanti også vil dukke op.

Selvfølgelig kan man godt glæde sig over at have klaret et halvmaraton alene, men vil det ikke være federe at have nogle at juble sammen med, når man begge kommer ind over målstregen?

Er dit mål for i år at løbe dit første halvmaraton, så prøv at find en træningsmakker som du kan træne sammen med og gennemføre løbet sammen med. Så har i begge to en langt bedre chance for at komme helskindet igennem. Og hvis der skulle komme svære perioder, så er der altid en, man kan støtte sig til eller få motivationen tilbage af.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.