Fødselsforberedelse

På de fleste fødesteder i Danmark er forberedelsen til fødslen sparet væk

På de fleste fødesteder i Danmark er forberedelsen til fødslen sparet væk. Derfor tilbydes der i privat regi forskellige typer som supplering eller erstatning. Ofte tilbydes fødselsforberedelsen over flere uger, men også koncentrerede dage eller timer kan være en mulighed hvis man fx er i tidsnød.

I mit arbejde som jordemoder oplever jeg, at det er meget individuelt, hvad den gravide og hendes eventuelle partner har brug for. Fx kan fødselsforberedelse sammen med andre par/enlige være en fantastisk mulighed for, at skabe et netværk eller supplere et eksisterende.

Læs mere om en sund graviditet her

For nogen er det dog tidskrævende at skulle afsted til fødselsforberedelse

For nogen er det dog tidskrævende at skulle afsted til fødselsforberedelse over flere uger. Derfor tilbyder jeg fødselsforberedelse som er individuel og intensiv. Mit tilbud er fleksibelt fordi du/I selv bestemmer hvor og hvornår. Det kan være dag, aften, hverdag, weekend, hjemme hos dig/jer eller i min klinik.

Min fødselsforberedelse er personlig og målrettet. Derfor er det dig/jer der bestemmer hvad de tre timer skal bruges til. Jeg tager udgangspunkt I dine/jeres ønsker og behov, men som forslag kan nævnes:

– optakt til fødslen
– afslapning og vejrtrækning under fødslen
– fødslens forløb, – psykiske og fysiske aspekter
– smertelindring
– partnerens rolle under fødslen
– efterforløbet på fødestue og barselsafsnit
– amning
– den første tid i hjemmet.

Billedet er venligst udlånt af fotografen i Esbjerg

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.