Gør din træning sjovere ved at træne med andre

For mange kan det være mest trygt at træne for sig selv

For mange kan det være mest trygt at træne for sig selv. Så er der ikke nogen, der står og kigger på en, mens man løfter de letteste vægte, og der er ikke nogen, der står og presser dig til sidste sveddråbe. Og det kan for mange være grænseoverskridende og irriterende at have andre folk med sig, når man træner. Men der er også bare en risiko for at gå død i det, når man træner alene.

Det kan hurtigt blive kedeligt, ensformigt og lidt for trist at komme igennem en træning, hvis man på 13. uge er i gang med at køre det samme trænings skema igennem helt alene.

Så selvom det kan virke grænseoverskridende…

Så selvom det kan virke grænseoverskridende, kan det faktisk gøre træningen meget sjovere at have andre med. Begynd at træne med en bror eller en søster, en god kammerater eller din bedste veninde. På den måde er du sikker på at have en ved din side, der ikke griner af dig, hvis du simpelthen bare ikke kan løbe mere. Og du har samtidig en med, som du kan snakke lidt med under træningen, og som kan være med til at gøre den time langt sjovere at komme igennem.

Så træner du alene, og er du ved at være træt af det….

Så træner du alene, og er du ved at være træt af det, så få en makker på med det samme. Det kan også være, i kan træne op til flere sammen, hvis det fungerer endnu bedre for dig. Så længe der bare ikke går kaffeklub i det hele, og i ender med at stå og drikke vand og tale om gamle dage. Det kunne i lige så godt sidde derhjemme og gøre. Så husk stadig at give den skalle, selvom i er flere samlet på en gang. Og sørg for at bakke hinanden op og presse hinanden på den gode måde, så i rykker jer fremad. Så kan det lige pludselig blive en leg at gå til træning i stedet for en sur pligt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.