Hemmeligheden bag et vægttab kan du ikke finde i en bog

Der er mange mennesker, der elsker at læse om vægttab, slankekure og succeshistorier

Der er mange mennesker, der elsker at læse om vægttab, slankekure og succeshistorier. Men desværre kan man ikke finde hemmeligheden til at tabe sig i en bog. Eller jo, man kan sagtens få gode tips og tricks til, hvordan man skal gøre det. Men det er selve udførelsen af det hårde arbejde, som giver dig et vægttab. Og når det kommer til stykket – har du så ikke ærlig talt en god ide om, hvordan man taber sig, når det kommer til stykket?

Vi ved alle sammen godt, at det har noget med motion og sundt mad at gøre

Vi ved alle sammen godt, at det har noget med motion og sundt mad at gøre. Men i stedet for at gå i gang med at spise sundere og dyrke den motion, så er det meget dejligere at blive i sofaen med computeren på skødet og læse sig til, hvordan man egentlig skal gøre. Vi vil læse ekspertråd, guides, succeshistorier fra andre vægttab og meget andet. Alt sammen bunder ud i overspringshandlinger, som holder dig fra at skulle lave det hårde arbejde i træningslokalet.

Så i stedet for at blive siddende i din sofa…

Så i stedet for at blive siddende i din sofa og læse om, hvordan endnu en tilfældig dansker har tabt sig 10 kg, så bør du måske selv give den gas og blive en af dem, der kan stå inde for sådan en succeshistorie. Du taber dig ikke ved at læse den ene artikel efter den anden. Og blev vi ikke lige enige om, at du rent faktisk godt kendte til den simple hemmelighed bag et vægttab? Hvad skal du så bruge andres opskrifter til, når du har din helt egen?

Selvfølgelig kan man mangle motivation

Selvfølgelig kan man mangle motivation, og man kan også godt finde inspiration til at peppe den sunde mad op, så den smager af noget. Men du kommer ikke dit vægttab nærmere, hvis du ikke skifter colaen og chipsene ud med vand og broccoli og din sofa ud med løbeskoene.

Hvis du ikke kan det, så er det også fint. Men så skal du også bare indrømme over for dig selv, at du ikke kan. Så ender du i hvert fald ikke med at spilde mange timer med at læse den ene artikel efter den anden på nettet eller i ugebladene i håb op, at kiloene nok skal rasle af dig, hvis du bare læser videre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.