Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en blid behandlingsform

Zoneterapi er en blid behandlingsform, som omfavner det hele menneske, dvs den både har indvirkning på krop, psyke og sjæl, da disse efter min overbevisning er udadskillelige i terapeutisk forståelse. Behandlingen foregår via trykstimuli under fødderne, hvor kroppens både organer såvel som muskler er afspejlet. Behandlings formen er på alle måder blid og behagelig og har ligeledes en afstressende virkning på kroppen.

Hvad er zoneterapi?

Der arbejdes meget ud fra en kinesisk forståelse

Der arbejdes meget ud fra en kinesisk forståelse. Det særlige fokus er på samspillet mellem krop og psyke og det har derfor en meget holistisk tilgang, forstået på den måde at hvad psyken undertrykker udtrykkes gennem kroppen. Dette kan manifestere sig i form af muskel spændinger, smerter eller energetiske blokeringer og ubalancer.

Hele en hver form for ubalance

For at hele en hver form for ubalance er samarbejdet med klienten altafgørende, forstået på den måde at det er klienten som er ansvarlig for sit liv, og zoneterapien skal ses som et redskab hvormed det er muligt i samarbejde med klienten at aktivere kroppens, sindets og sjælens selv helbredende evne og hermed genskabe balancen i hele selvet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.