Jeansguide: pæreform

I denne artikel kan du læse om pæreformen og finde ud af, hvilke jeans, der er særligt gode til at fremhæve netop denne kropstype. Inden vi går videre, så vil vi lige knytte et par ord til, hvad der karakteriserer pæreformen. Er du pæreform vil du være bredere om hofterne end om skuldrene. Den største udfordring er derfor – ligesom med timeglasfiguren – at finde jeans der passer både i lår- og livvidde. Kvinder med brede hofter og smal talje oplever med garanti, at rigtig mange jeans slet ikke er syet til en kvinde med sådanne mål. Selvom de sikkert er super glade for deres kurvede former, så kan det i prøverummet godt gå hen og blive lidt af en frustration hvis samtlige bukser bare ikke passer. Men heldigvis er der gode råd at hente.

Vælg en model med strækstof

Stretch eller strækstof er bare rigtig godt til kvinder med pæreform. Det skyldes, at de stoffet sidder til og derfor vil du ikke støde på de samme problemer, som med stof uden stræk. Og heldigvis er der mange jeans-mærker som har modeller med stretch stof.

Lav eller normal talje

Vælger du bukser med lav eller normal talje er der større sandsynlighed for at de ikke gaber bagpå.

Tætsiddende baglommer

Når lommerne sidder tættere på hinanden får de numsen til at virke mindre, og det samme gør dine hofter.

Gå efter de klassiske modeller

For ikke at skabe så meget fokus på lår og numse, bør du undgå jeans med effekter som fx slid og broderier.

Hvad bør du style dine nye jeans med?

Her kommer et par ekstra tips og tricks til, hvordan du bør style dine nye jeans.

På med stiletterne

For at give benene lidt ekstra længde samt skabe fokus på dine slanke ankler bør du hoppe i et par højhælede sko. Samtidig giver hælene også et super feminint udtryk og fjerner opmærksomheden fra hofterne.

Dyrk din kvindelighed

Det er super flot med former, så hvorfor ikke udnytte det maksimalt? På med de feminine toppe og klassiske bluser, som matcher dine nye jeans til ug.

Har du tjekket syningerne bagpå?

Vil du gerne have din numse til at fremstå rundere? Så skal du vælge en syning i Y-form, mens en T-syning vil gøre din numse mere flad.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.