Kantinerådgivning

Uden mad og drikke…
Med et sundt og varieret udbud i kantinen er du godt på vej til at skabe de optimale rammer for en sund arbejdsplads. Sund mad forebygger på sigt en lang række livsstilssygdomme og kan medvirke til at mindske sygefraværet på din arbejdsplads.

Hvem ved bedst?
Vores ernæringsuddannede konsulenter rådgiver og inspirerer dine kantinemedarbejdere til sunde og varierede retter, anbefalet ernæringsmæssig sammensætning, opstilling af sunde buffetter m.m.

Men faktisk er det jo dine medarbejdere, der ved bedst. Derfor hjælper vi med en løbende evaluering af kantinen – ganske enkelt ved at spørge dem, der hver dag bruger den. Vi udvikler en kostpolitik sammen med jer, der er tilpasset medarbejdernes behov, jeres budget og dagligdag.

Hvad nu, hvis mine medarbejdere gerne vil bevare hakkebøffen?
Jamen, det skal de da have lov til. En sund kantine handler slet ikke om at skifte det tradiotionelle ud med rocula, quinoafrø og tofu-bøffer. En sund kantine er kendetegnet ved et udvalg af grønt, frugt, groft, kød, fisk mm. Køkkenet lærer at spare på salt, fedt og sukker – ikke på smagen.

Et kantinetiltag kan suppleres med tilbud om kostvejledning eller livsstilskursertil dine medarbejdere. Det giver dig mulighed for at påvirke på flere planer.