Lifewave og rygproblemer

Jeg har en succeshistorie jeg gerne vil dele omkring Lifewave og rygproblemer.

For et par weekender siden havde jeg besøg af en ven med smerter i ryggen. Smerterne udsprang af diskusprolaps i ryggen, som han for nogle år siden var blevet opereret for. Smerterne er til at holde ud og han bruger derfor ikke medicin.

For at hjælpe ham af med smerten i ryggen, som trak videre ned i det ene ben og helt ned i tæerne, satte jeg et Aeon i nakken på ham til at starte med. Vi sad derefter og talte om alle de andre plastre. Allerede med Aeon syntes han, at smerterne var blevet mindre, men de var dog ikke helt væk. Plastret gav ham en varmende fornemmelse i nakken.

Derefter satte vi Icewave smerteplastret på smerten på ryggen. Det brune der hvor smerten var størst og det hvide der hvor smerten strålede hen. Da vi var færdige med at flytte rundt på plastrene var han 90 % smertefri, hvilket var helt fantastisk i forhold at smerterne havde været der meget længe!

Energiplastrene har også hjulpet ham. Han dyrker Tour de France cykling med bjergetaper på spinnercykel. Ved hjælp af plastrene har han kunnet forbedre sin bedste tid med 9 minutter på en 45 km strækning, uden nævneværdig træthed bagefter!

Jeg tror det gode resultat skyldes dels energiplastrenes gode virkning, men også effekten af at rygsmerterne er væk.

Han skrev den anden dag følgende til mig: “Tak for hjælpen. Godt jeg endelig fik taget mig sammen. Har lige prøvet nogle af de situationer der kunne fremprovokere smerter herhjemme. Og ingen smerter. Smerter i ben helt væk. Kan mærke i ryggen når jeg spænder musklerne i lænden. Men 90 % mindre end normalt​”

Kender du nogen med udfordringer med ovenstående udfordringer kan du jo prøve at spørge vedkommende om du må sætte plastre på vedkommende for at se om det kunne hjælpe. Ellers kan du sende dem til mig, så skal jeg hjælpe dem.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.