Mål dine resultater og se din fremgang sort på hvidt

En af de bedste ting, du kan gøre for at motivere dig selv i din dagligdags træning, er at måle dine resultater

En af de bedste ting, du kan gøre for at motivere dig selv i din dagligdags træning, er at måle dine resultater. For på den måde kan du hele tiden følge din udvikling, og du kan samtidig også se, hvis du begynder at stå stille. Og det kan være med til at sparke dig i gang igen, når du kan se, at alle grafer og tal begynder at stå stille. Så hvis du ikke allerede er i gang med det, kan det være en god ide at komme i gang så hurtigt som muligt.

Hvis det bare er udviklingen i dit vægttab, du er interesseret i at følge med i….

Hvis det bare er udviklingen i dit vægttab, du er interesseret i at følge med i, så kræver det jo ikke meget mere end en daglig indtastning i Excel. Stiller du dig på vægten hver morgen alligevel, så er det jo bare lige med at bruge ti sekunder på at sætte tallet ind i et Excel ark, og så er du i gang med at måle dit resultat.

Der er sikkert også mange andre dertil designede programmer

Der er sikkert også mange andre dertil designede programmer, du kan vælge at bruge. Men alle burde have adgang til Excel, eller i hvert fald bare Google Sheets, som kan nogenlunde det samme, og som er gratis. Det er lige til at finde ved en hurtig Google søgning, hvis du skulle være interesseret.

Endomondo

Du kan også vælge at bruge en applikation som Endomondo, hvis du gerne vil måle resultater indenfor eksempelvis løb eller cykling. Der skal du bare have din telefon med dig i baglommen, og så tracker du alle dine resultater helt automatisk.

Så kan du også udfordre dig selv og sige, at i denne måned skal du løbe 80 km

Så kan du også udfordre dig selv og sige, at i denne måned skal du løbe 80 km. Over flere måneder kan du så følge grafen over, hvor langt du har løbet, og der er ikke noget, der føles som et stører skulderklap, end når man har indfriet sine egne målsætninger.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.