Mobil Og Mikroovn

En tikkende bombe af mobiltelefoner, trådløse telefoner og trådløse netværk

En tikkende bombe af mobiltelefoner, trådløse telefoner og trådløse netværk og deres master og ikke mindst mikrobølgeovnen, underminerer vores sundhed og infektionsforsvar og forskere i flere lande advarer om forøgede mængder af forskellige cancerformer, ikke mindst hjernesvulster.

Mikrobølgeovnen

Mikrobølgeovnen udsender de samme bølger som de trådløse telefoner eller Blue-Tooth headsets. Altså vælg at tale i en mikrobølgeovn. Der varmer man maden op. Den bevarer sin substans såsom proteiner, sukker, fedt og vitaminer. Men giver du det til dyr og de ikke får andet – eller til spædbørn – så dør de til sidst, da de ikke får noget liv fra næringen. Spædbørn i USA må højst få 10 % af sin kost behandlet i mikrobølgeovnen.

Ingeniører har målt at en mikrobølgeovn stråler 6 meter ud i rummet i 6 timer efter brug og under brug.

I Frankrig

I Frankrig er der afsagt en række kendelser, hvor man ud fra forsigtighedsprincippet har tvunget mobil-selskaber at nedmontere deres sendemaster fra tæt bebyggede områder, skoler, børnehaver, da der er for stor sandsynlighed for at masterne giver sundhedsmæssige problemer for nærmiljøet.

Læger fra Østrig, Israel, Tyskland, Australien

Læger fra Østrig, Israel, Tyskland, Australien anbefaler at børn ikke bør bruge mobiltelefon. At man i det hele taget skal begrænse brugen af mobiltelefon af sundhedsmæssige hensyn. Børn er særligt påvirkelige af strålingens skadevirkninger.

Vidste du at strålingen fra mobilmaster overskrider grænseværdier indenfor 500 m i radius – at en mast helst skal 2 km væk for ikke at skade levende væv?

Mange mennesker bliver svimle, mister koncentration og hukommelse, bliver trætte, forkvalmede og får sygdomsfølelse i områder med trådløse netværk.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.