Personlig udvikling gennem samtale

Gennem fortrolige samtaler vil jeg hjælpe dig, så du bliver i stand til at skabe forandring og derigennem at udvikle dig som menneske hen imod dine mål.

Lifecoaching er en samtale

Lifecoaching er en samtale, hvor jeg gennem mine spørgsmål, der gør det tydeligt for dig hvordan du opnår dine mål. Jeg hjælper dig til at fokusere på det du gerne vil have, i stedet for det du gerne vil undgå. Jeg er ansvarlig for samtalens forløb og du er ansvarlig for resultaterne.

Som coach

Som coach beskæftiger jeg mig ikke med din fortid eller din historie. Jeg arbejder ikke med mennesker der er i kriser, har angst, har misbrugsproblemer eller er destruktive. Jeg arbejder med mennesker, der i det store hele har det godt og er relativt velfungerende. Jeg er ikke rådgiver, for det er dig selv der indeholder alle løsningerne.

I vores samtaler

I vores samtaler arbejder vi altid med nutiden og vi sætter din fremtid i fokus. Som din coach er jeg neutral og jeg dømmer ikke under samtalen og jeg har ingen anden dagsorden end at være det professionelle værktøj, der styrer processen fremad uanset dit mål.

Du vil blive mere bevidst om dine personlige værdier

Du vil blive mere bevidst om dine personlige værdier og dine mål i livet. Du vil lære at bryde med hæmmende vaner, overbevisninger og selvbilleder. Du vil blive bedre til at fokusere på dine muligheder frem for dine begrænsninger Du skal lære at realiser dine drømme og højne din livskvalitet Du vil styrke din selvtillid og blive bedre til at kommunikere.

Nogle mennesker bruger en coach til at få lagt en plan

Nogle mennesker bruger en coach til at få lagt en plan så de kan blive mere motiveret og få realiseret deres drømme. Andre bruger coachen til at blive bevidst om hvad de virkelig brænder for eller til at accepter de ting i deres liv, som de alligevel ikke kan ændre på.

Du skaber selv den fremtid du vil have

Du skaber selv den fremtid du vil have. Det meste af det du oplever i dit liv lige nu, er resultatet af dine tidligere valg og af det du har sagt og gjort i fortiden. Gennem vore samtaler, vil jeg hjælpe dig til at ændre nutiden, så din fremtid bliver mere som du ønsker den. Du har nu muligheden for at skabe det liv du drømmer om.

Forudsætningen for at du kan få et stort udbytte af vores samtale, er at du har en vilje til forandring og et mod til at være ærlig samt at vi har en god kemi sammen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.