Sådan undgår du at droppe den sunde livsstil

Rigtig mange sætter sig for at det nye år skal være sprængfyldt med sunde madvaner og masser af motion. Men inden de får set sig om har de mistet motivationen og det føles pludselig uoverskueligt at spise sundt og få tid til træningen. For at hjælpe dig med at bevare motivationen og fortsætte den sunde livsstil har vi samlet en række gode råd.

Hvis du spiser få kulhydrater

Har du valgt at afprøve LCHF-kuren, så er det særligt i starten, at du vil opleve udfordringer. Hvis du er vant til at spise kulhydrater og pludselig skærer dem væk fra din kost, er det naturligt, at du i starten vil ’savne’ dem og den energi, de giver. For at undgå at falde i vandet, kan du med fordel besøge webshoppen Lchfbutikken.dk, som har alt fra inspirerende opskriftsbøger til nærende olier og sødemidler.

Hvis du spiser få kalorier

Det sværeste ved 5:2 kuren er nok fortsat at finde lækre opskrifter til fastedagene. Heldigvis findes der en masse gode bøger som kan hjælpe dig rigtig godt på vej. Prøv fx ’Sund og slank med 5:2’ af Birdie Bjerregaard eller ’Den letteste vej til 5:2-kuren’ af Gitte Heidi Rasmussen, som indeholder intet mindre end 200 opskrifter på retter med få kalorier.

På med det lækre træningstøj

Det kan godt være, at det lyder overfladisk, men det kan faktisk godt hjælpe på motivationen, hvis du investerer i noget lækkert træningstøj. Et par gode løbetights virker bare mere tillokkende end et par aflagte joggingbukser. Så se at komme afsted og forkæl dig selv med nyt og skinnede træningstøj – så har du ikke nogen undskyldning for ikke at få trænet. Både H&M samt Stadium (gå efter deres eget mærke SOC) har fedt træningstøj i god kvalitet til budgetvenlige priser. Går du efter de større mærker som Nike, Adidas eller Casall skal du en tur i Sportsmaster eller en webshop som fx Zalando. Er du løber, så kan du med garanti finde, hvad du leder efter på loebeshoppen.dk.

Kickstart vægttabet med måltidserstatning

Det er ikke en løsning, der holder i længden, men den er glimrende til dig, der gerne vil smide et par kilo hurtigt. Prøv måltidserstatninger som Nupo eller Nutrilett (som både findes i pulverform og snackbarer), som indeholder et minimum af kalorier. Suppler gerne med vitaminer og kosttilskud, så du er sikker på, at din krop får det, den har brug for.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.