Slankekure kan startes året rundt

Hvis der er noget, der er en hæmsko for mange vægttab og slankekure, så er det tiden. Jeg starter til sommer. Jeg starter til januar. Jeg starter på mandag.

Når man skal i gang med at tabe sig, så passer det sjældent godt ind i de planer, man har lige nu og her. Aaargh, det går vidst ikke an at starte i dag. Lad mig vente til på mandag, så kigger jeg på det.

en stor undskyldning

Det er desværre bare en stor undskyldning og udskydning af de resultater, som du går og drømmer om. Det passer lige så godt nu, som det kommer til at gøre til januar. I bund og grund handler det om, at du inderst inde ikke har lyst til at starte her og nu. Derfor udsætter man startdatoen til efter nytår.

Beslutningen føles jo super lækker at tage

Beslutningen føles jo super lækker at tage, og man får en skøn følelse i kroppen, når man siger til sig selv “jeg går i gang med min slankekur – til januar!”. Det er nemt at sige, og det føles godt. Og samtidig udskyder man det ubehagelige, hvor man rent faktisk skal ofre noget og yde en indsats til engang om lang tid. For lige nu passer det dårligt ind.

Så hvis du går med en drøm om at tabe dig

Så hvis du går med en drøm om at tabe dig, starte på en slankekure eller hvad det nu ellers måtte være, så er der ikke noget bedre tidspunkt end lige netop nu. Slankekure og varige vægttab kan startes hele året rundt. Det andet er bare en stor undskyldning, fordi du ikke har lyst til at arbejde for det nu.

Så hvis du virkelig vil det, starter du med din kur, den dag du træffer beslutningen. Udsætter du det til januar, er det endnu nemmere at udsætte det, når du først når til januar. Så kom i gang nu.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.