To alternative hjælpemidler til at gennemføre et vægttab

Har du påbegyndt et vægttab, og kunne du denne gang godt tænke dig at gennemføre det for en gangs skyld, så kan det være, du kan finde hjælpe i en af de to alternative hjælpemidler, som du kan finde herunder. 

Start en blog og skriv om dit vægttab

Først og fremmest kan du prøve at lave din egen blog, hvor du skriver om dit vægttab. Det er der andre, der har gjort før, så det er ikke en unik metode. Dog er det langt fra de fleste, der kaster sig over dette medie, når de skal gennemføre et vægttab, da de ikke har lyst til at lægge billeder eller tanker ud offentligt.

Men det kan være en rigtig god motivationsfaktor, da man på den måde har offentliggjort sine mål og eventuelle billeder af forløbet. Man er sikker på at tabe ansigt, hvis man ikke gennemfører, når man først har offentliggjort det. Så en blog kan være med til at holde dig ansvarlig på længere sigt.

Indgå væddemål og vær motiveret til at gennemføre

Du kan også vælge at indgå væddemål med andre om at gennemføre vægttabet. Du kan gøre det med en kammerat, eller du kan vælge at gøre det med en håndfuld fremmede fra hele verden.

Der er mange hjemmesider, eksempelvis DietBetter.com, hvor man kan indgå væddemål om at nå et vægttab. Derinde koster det penge at deltage i et væddemål, men til gengæld er det kun dem, der gennemfører og når til målet, der splitter puljen til sidst.

På den måde taber du penge, hvis du ikke gennemfører dit vægttab. Og er der noget, der gør ondt, så er det at tabe penge. Det er der ingen, der er interesseret i. Ved at sætte penge på spil, er du sikker på at være top motiveret til ikke at give op på halvvejen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.