Træn med en makker og genfind motivation til at træne

Når man skal i gang med at træne, så kan det være utroligt svært at holde motivationen helt i top

Når man skal i gang med at træne, så kan det være utroligt svært at holde motivationen helt i top. Man er springfyldt med energi de første par uger, men der går ikke lang tid, før energien begynder at dale stille og roligt, og inden man får set sig om, så står man næsten stille i sit forløb og rykker sig ikke en tomme. Det er hamrende ærgerligt at stoppe med sit projekt, især når man er kommet så godt i gang efter de første par uger. Så er de uger spildt, og det ville jo være en skam. For så kunne du lige så godt have ladet vær med at starte.

Så hvis du selv har oplevet problemer med at finde motivationen

Så hvis du selv har oplevet problemer med at finde motivationen til at give den en ekstra skalle ude på landevejen eller i fitnesscenteret, eller du måske endda går og kæmper med det lige nu, så kan det være en løsning at finde en makker at træne med.

For det er bare nemmere at komme ud af døren

For det er bare nemmere at komme ud af døren, hvis man ved, der står en og venter på dig, og som regner med du kommer. Så er det sværere bare at blive liggende på sofaen og sætte endnu et afsnit af Friends på, da man jo så står til ansvar overfor en anden person. Træner du bare selv, så står du også kun til ansvar overfor dig selv, og det kan være nemt at se igennem fingre med en misset træning.

Men står der en og venter på dig, så har man jo ikke lyst til at brænde vedkommende af. For den person ser nok ikke lige så let igennem fingre med det, som du selv gør.

I kan også være med til at udfordre hinanden, holde hinanden op på målsætninger, og give hinanden skulderklap når det går godt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.