Whey Proteinpulver

Whey proteinpulver er kongen af proteinpulver

Whey proteinpulver er kongen af proteinpulver, dette protein optages let og hurtigt i kroppen og er perfekt til hård træning, som styrketræning, vægtløftning og andre fysisk krævende træningsmetoder.

Whey proteinpulver er det mest populære blandt idrætsfolk, for det er bevist at det virker, under hård træning nedbrydes dine muskler, whey proteinpulver går ind og giver musklerne proteiner og aminosyrer så dine muskler hurtigt og effektivt bliver genopbygget, stærkere end før træningen.

Der findes 2 typer af proteinpulver som er klart de mest brugte, det første og klart største er whey proteinpulver, whey proteinpulver er det man kalder hurtig optagende i kroppen, dvs. det virker næsten med det samme. Det andet er kasein proteinpulver, dette protein pulver er langsom optagende i kroppen, og bruges ofte til at indtage inden sengetid, på denne måde får kroppen et skud protein, og dette vil holde i mange af nattetimerne, så musklerne har noget at arbejde med.

Begge typer af proteinpulver er udvundet af komælk, men da der er betydeligt mere valle i komælk, så er valle proteinpulver billiger end kasein proteinpulver, så mange foretrækker kun at benytte sig af whey proteinpulver. Men det ændrer stadig ikke, at hvis du vil have det hele dækket, også om natten, så er kasein et perfekt supplement til den hårdt trænende person!

Er whey proteinpulver overhovedet nødvendigt?

I princippet er det ikke nødvendigt, for med den helt korrekte kost kunne du få dækket hele dit behov via denne, men som de fleste ved skulle man bruge mange timer hver dag på at forberede sådan en kost, så whey proteinpulver er en god erstatning/supplement til en normal kost.

Whey proteinpulver kan også afhjælpe muskelømhed efter hård træning, hvis ikke musklerne får de rette aminosyrer og proteiner, så fremkommer nemlig smerter i disse, så med whey proteinpulver er du sikret godt mod dette!

Hvor meget whey proteinpulver skal du tage?

Der er mange bud på dette, ifølge diverse trænings hjemmesider og lignende er det alt fra 1,5 gram til 2,5 gram per kilo af din kropsvægt, en god tommelfinger regel er 2 gram, så en person på 90 kilo bør indtage 180 gram om dagen, husk dog på at du også får proteiner igennem din kost, så spiser du en meget proteinrig kost, så skal dette trækkes fra.

Whey proteinpulver kan virke meget mættende, men husk på at du aldrig må lade dine daglige måltid erstatte af whey proteinpulver, man har nemlig behov for kulhydrater, og andre vigtige stoffer som man normalt får gennem sin almindelige kost, kulhydrater findes i store mængder i fisk, fjerkræ og køb, så husk at spise ved siden af sin indtagelse af whey proteinpulver.

Whey proteinpulver er absolut det billigste proteinpulver som er på markedet, og da man skal have en del hver dag, så er det klart det billigste at benytte til sin træning, du kan tilmed få store rabatter ved at købe f.eks. 10 kilo ad gangen, undersøg det nærmere hvis du ved du vil træne i længere tid, der kan virkelig spares penge  på store indkøb.

Du spiser/drikker ikke animalske produkter?

Skulle du være hardcore vegetar og ikke indtager animalske produkter, som komælk jo er, så er der heldigvis et alternativ, dette er ikke billigt, men stort set ligeså godt som whey proteinpulver.

Det er Soja proteinpulver vi snakker om, dette proteinpulver er udvundet af soja bønner på nænsom vis, og har næsten de samme mængder af proteiner og essentielle aminosyrer som whey proteinpulver, så du behøver ikke undvære proteinpulver blot fordi du er vegetar!

Kreatin og proteinpulver

Der er forskellige opfattelser af om kreatin er nødvendig sammen med whey proteinpulver, men da disse to har forskellig indvirkning på kroppen og musklerne, kan man med stor fordel benytte sig af kreatin sammen med whey proteinpulver, kreatin giver et boost her og nu, og er en slags præstationsfremmende stof, så især personer som træner kraftbetonede discipliner som bodybuilding, vægtløftning, styrketræning, sprint, kuglestød kan have stor fordel f kreatin.

Meningerne er mange, men et er faktum, med whey proteinpulver giver du din krop, den absolut bedste grundsten at arbejde videre på, så er du sikret at kroppens muskler ikke mangler de essentielle aminosyrer, og proteiner som denne behøver for maksimum resultat.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.